LEVERING

Camilla Rudnicki  leverer varer til Danmark. Som udgangspunkt sendes alle varer fra Aarhus Ø, hvor de pakkes forsvarligt inden afsendelse.

Leveringstiden i Danmark er 3-5 arbejdsdage & 4-6 uger af tæpper, såfremt dette ikke kan overholdes vil det fremgå i bekræftelsen.​ 

Camilla Rudnicki samarbejder med Postnord og nærmeste afhentnings station vil blive oplyst ved ordre.

Alle ordrer kan følges vha. et trackingnr., som oplyses i en mail som sendes når varerne er afsendt. Dermed kan du altid se hvor dine varer befinder sig.
 

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

Der gives 14 dags ret til fortrydelses af købet, og herefter skal varen være sendt indenfor 14 dage i original emballage.

Fortrydelse gælder også hvis varen har været i brug. Har varen været i brug laves der en konkret vurdering af varens salgsværdi i forbindelse med gensalg. Vurderingen udføres af Camilla Rudnicki ved modtagelse af varen. En evt. værdiforringelse vil blive modregnet i returbeløbet.

Køber bærer omkostningerne i forbindelse med returnering af varen. Efter modtagelsen af varen, vil kunden få tilbagebetalt købsbeløb eks. fragt fra Camilla Rudnicki til kunden inden 14 dage efter modtagelse af varen.

Alle varer returneres til følgende adresse, og det anbefales at der er lavet aftale via mail inden afsendelse:

Camilla Rudnicki Design Studio 

Dagmar Petersens Gade 91-93

8000 Aarhus C

E-mail: kontakt@camillarudnicki.dk

*Hvis en vare ønskes i en anden farve, størrelse el. lign. i forhold til det som er bestilt og leveret, skal der foretages en ny bestilling i webshoppen.