REKLAMATION

Vi bestræber os altid på, at du modtager gode varer fra os. Hvis du imod forventning skulle modtage en vare med fejl eller mangler eller hvis varerne ikke svarer til fremsendte faktura, bedes du kontakte Camilla Rudnicki hurtigst muligt via e-mail. Vedhæft venligst foto af varen.

Hvis reklamationen bekræftes pr. e-mail, bærer www.camillarudnicki.dk omkostningerne i forbindelse med leveringen af erstatningsvare. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret inden for 30 dage.

Hvis varer sendes retur pga. reklamation, og denne reklamation ikke er blevet bekræftet pr. e-mail, og reklamationen ikke kan bekræftes, bærer køber omkostningerne for returfragten.

Alle varer i webshoppen er omfattet af den danske købelovs regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at køber kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

VIRKSOMHEDEN

Camilla Rudnicki - Interior & Design

Dagmar Petersens Gade 91-93
8000 Aarhus

Telefon: +45 31 33 22 63
Mail: kontakt@camillarudnicki.dk 

Virksomhedsregistrering:
CVR nr.: 43 98 22 06

 

PRIS & BETALING

Alle oplyste priser er inkl. dansk moms og inkluderer ikke fragtomkostninger.

www.camillarudnicki.dk modtager betalingskort: Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay.

Det anvendte betalingskort skal være købers. Alle betalingskortindehavere er genstand for valideringskontrol og godkendelse fra kortudstederen. Hvis godkendelse ikke er mulig, fratager www.camillarudnicki.dk al ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering. Ordren vil som udgangspunkt blive annulleret.

Ved brug af udenlandske betalingskort tillægges et gebyr af den samlede købesum. Gebyrets størrelse afhænger af korttype, og fremgår ved sidste step inden betaling.

INFORMATION & ÆNDRINGER

Diverse vareinformationer i vores webshop er beskrevet så nøjagtigt som muligt. Camilla Rudnicki tager dog forbehold for trykfejl og andre tekniske unøjagtigheder, herunder variationer i stil og farvegengivelse, idet produktets farve afhænger af indstillingerne på din PC. Camilla Rudnicki kan derfor ikke garantere, at de farver som ses i webshoppen, præcist gengiver de farver, som varerne faktisk har.

Camillarudnicki.dk forbeholder sig ret til uden forklaring eller varsel, at ændre priser og leveringsbetingelser. Disse ændringer vil dog ikke påvirke ordrer, for hvilke vi allerede har accepteret i form af en faktura pr. e-mail.

VÆRNETING & LOVVALG PERSONDATAPOLITIK

Ethvert tvistemål mellem køber og www.camillarudnicki.dk, herunder fortolkning af Camilla Rudnicki handelsvilkår afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog. For at du kan indgå aftale med os på www.camillarudnicki.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.camillarudnicki.dk  og kun til dette formål.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Alle ansatte hos www.camillarudnicki.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.camillarudnicki.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.camillarudnicki.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.camillarudnicki.dk via e-mail
kontakt@camillarudnicki.dk

 

LOGSTATISTIK

Vi bruger en logstatistik på www.camillarudnicki.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.camillarudnicki.dk

Handelsvilkår senest opdateret d. 17. oktober 2022.