GARDIN STYLING

⎯⎯⎯⎯

PRIVAT

-01- BOOK EN STYLING

Når vi kommer i dit hjem til en GARDINSTYLING, er det altid med udgangspunkt i at rådgive dig på bedste vis både med at forfine dit hjem  med smukke tekstiler samt vigtigheden i at få de bedste funktioner for solafskærmning.

Vi har udvalgt eksklusive kvaliteter og farver, som giver vores touch til dit hjem. Hertil kommer vi med input, inspiration og ideer til, hvordan du kommer finest i mål med dine ønsker til hjemmet.

-02- TILBUD

Efter vores besøg udarbejder vi et tilbud som er afstemt med dit unikke gardindesign.Ved ordre accept af gardiner bliver din gardin styling af 1500 kr. refunderet. 

-03- MONTERING

Efter accept af tilbud, vil vores gardin montør, komme til dit hjem for at lave opmåling samt derfra at sætte dine gardiner i produktion. Denne service tilbyder vi for at sikre at dine skræddersyede gardiner er "det final touch" til dit hjem.
4 - 6 uger fra bestilling af dine gardiner, bliver de monteret smukt i dit hjem.

Vores gardiner bliver designet i et collab imellem Camilla & Designer Randi Vesterbæk Bro

Varighed: 1 time
Pris: fra 1500 kr.

MØD VORES GARDIN EKSPERTER

Vi er stolte af at have to tætte samarbejdspartnere inden for gardiner, Randi og Frederik, som er dedikerede til at levere de bedste løsninger til vores kunder. De har begge en imponerende viden og ekspertise, der gør dem til en uundværlig rådgiver og samarbejdspartner inden for gardiner. 

FREDERIK

Mød Frederik vores handyman, han er meget omhyggelig og levere altid et smukt stykke arbejde. Specielt opsætning af gardiner, mestre Frederik til det ypperste. I samarbejde med Randi, formår de at skabe de smukkeste løsninger, der passer perfekt til dig, dit hjem og dine behov...

Velkommen til en verden af gardinløsninger, hvor Frederik gør hver detalje til en visuel fornøjelse, der passer til dine unikke behov og ønsker.

RANDI

Mød Randi, vores erfarne samarbejdspartner inden for gardinløsninger. Randi har en imponerende viden og ekspertise, der gør hende til en uundværlig rådgiver inden for gardiner. Randis’ rådgivning går ud over det forventede, og hendes evne til at skabe unikke gardinløsninger er en ægte fornøjelse for øjet. Hendes erfaring gør, at hun kan tilpasse gardiner til ethvert rum og enhver stil med en lethed. Med Randi som vores samarbejdspartner er dine gardinbehov i de bedste hænder... Velkommen til en verden af gardinløsninger, hvor Randi gør hver detalje til en visuel fornøjelse, der passer til dine unikke behov og ønsker.

FØR

EFTER

Vi glæder os til at høre fra dig

Lad os mødes, diskutere dine behov og drømme, og sammen skabe noget enestående!